سفارش تبلیغ
صبا ویژن

محیط زیست همدان - اکوتوریسم
 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

 

وقتی خبر ظرفیت منطقه حفاظت شده هفتاد قله را برای توسعه گردشگری شکار دیدم، متجب شدم. که این سخنان از کیست و وقتی متن خبر را خواندم. خوشحال شدم که خدا را شکر این سخن حداقل از کارمندان محیط زیستی بیرون نیامده است. و یه کسی خواسته بگه من هم هستم یه چیزی گفته.

متن خبر به شرح زیر است:

اراک- سرپرست میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: منطقه نمونه گردشگری هفتاد قله از ظرفیت‌های این استان در راستای توسعه گردشگری با محوریت شکار است.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی "مجتبی رضوانی" افزود: ایجاد سوئیت، متل، رستوران، کافی‌شاپ، رستوران‌سنتی، قایقرانی، دوچرخه‌سواری و اسب‌سواری زمینه را برای استفاده از طبیعت هفتاد قله و شکار در فصول مجاز مهیا کرده است.

می گوید منطقه حفاظت شده و بعد میگوید ساخت متل و رستوران و کافی شاپ؟

وی ادامه داد: منطقه هفتاد قله مجموعه‌ای از کارکردهای اکولوژیکی و ارزش‌های بی‌نظیر اکوسیستم کوهستانی و دشت را در بر می‌گیرد که جاذبه‌های طبیعی آن در واقع یک موزه و آزمایشگاه طبیعی برای علاقه‌مندان به طبیعت و علوم و دانش است.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: هر ساله گروه‌ها و افراد بسیاری از علاقه‌مندان، ‌محققان و دانش‌پژوهان رشته‌های مختلف منابع طبیعی، محیط زیست، کشاورزی، علوم زمین و جانوری از این منطقه بازدید و استفاده می‌کنند.

رضوانی اظهار کرد: در فصول مختلف سال بخصوص بهار و تابستان نیز از اهالی شهرهای اطراف منطقه در گروه‌های دانشجویی، دانش‌آموزی، کوهنوردی، کارکنان ادارات و کارخانه‌ها و نیز خانواده‌های ساکن در شهرها و روستاهای اطراف به این منطقه وارد و ساعاتی را در طبیعت زیبای آن سپری می‌کنند.

می گوید عده ای افراد ساعاتی را در طبیعت زیبا سپری میکنند. ای کاش خودش هم میرفت و میدید چه سپریی میکنند.

وی از شکار ورزشی به عنوان شکلی از اکوتوریسم و اهداف اولیه مدیریت منطقه حفاظت شده هفتاد قله نام برد و افزود: با توجه به ظرفیت و توان اکولوژیکی بالای منطقه هفتاد قله در صورتی‌ که در آن سرمایه‌گذاری‌های لازم صورت پذیرد از نظر فرهنگی، اقتصادی،‌ اجتماعی نقش ارزنده و بسیار موثری در این منطقه ایفا خواهد کرد.

می گوید شکار ورزشی شکلی از اکوتوریسم و اهداف اولیه مدیریت منطقه حفاظت شده است. خداییش رفرنس یا منبع این سخنش از کجاست. نکنه از صحبتهای استاد عزیز محمد اینانلو منبع بیرون آورده باشد

بعدش هم میگوید که: با توجه به ظرفیت و توان اکولوژیک در صورت سرمایه گذاری از نظر فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی نقش موثری ایفا می گردد.

خداییش یکی پیدا بشه بره به این آدم بگه حرف نزنی نمیگن لالی یا بی سوادی یا نمی فهمی یا  ..... (استغفرالله

ده آخه تو مدرک تحصیلیت چیه نه اصلا سمتت چیه!

بعد میگویند شما جوانان نمیدانید شکار ورزشی چیست. بفرمایید جناب آقای اینانلو تحویل بگیر اینم حامیتون. طرف 2 کلمه درست نتونسته حرف بزنه بعد میشه حامی شکار ورزشی

بعدش هم شما بیا تریبون رسانه ملی را بگیر دستت و پروژه هاتو .... و بعدش هم رو کن به ما جوونا بگو شما در مورد من اشتباه می کنید.

نمیدونم آخه باید به کی بگم. طرف سرپرست میراث فرهنگیه برداشت برای منطقه حفاظت شده هفتاد قله طرح میده. خوب حداقل بگو ببینم چی بهت میدن ببینیم می ارزه این منطقه بکر را به این راحتی می فروشی یا مفت دادی رفت.

 


[ یکشنبه 90/9/27 ] [ 11:47 عصر ] [ محمد سوزنچی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

از سال 84 که در رشته محیط زیست مشغول به تحصیل شدم، این وبلاگ را ایجاد و در هر بازه زمانی به هر اندازه که توان داشتم مطالبم را در آن می نگاشتم. از پاییز سال 89 با تحولی که در نگرشم به حوزه محیط زیست بوجود آمد. سمت و سوی وبلاگم نیز به مسئله اکوتوریسم تغییر کرد تا در اول بهمن سال 90 عنوان وبلاگم از محیط زیست همدان به محیط زیست همدان -اکوتوریسم تغییر کرد. چرا که تنها صنعت حامی محیط زیست، صنعت اکوتوریسم است. و امیدوارم که این صنعت به عنوان حامی محیط زیست بتواند از مشکلات عمده حیات بکاهد.
امکانات وب


بازدید امروز: 4
بازدید دیروز: 56
کل بازدیدها: 581520