سفارش تبلیغ
صبا ویژن

محیط زیست همدان - اکوتوریسم
 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

گردشگران خارجی برای هتل‌های شش ستاره هم تره خرد نمی‌کنند

 

به گزارش ایسنا، محمد سوزنچی، نماینده‌ موسسه حیات سبز سرزمین نیز با اشاره به مجوزهایی که برای هتل‌سازی در همدان صادر شده به خبرنگار ایسنا گفت: چند وقتی است هتل سازی در شهر بوعلی سینا و هگمتانه رونق گرفته است، حتی آمارها می‌گوید بیش از هفت هتل در همدان احداث می‌شود.

 

وی یکی از معضلات گردشگری همدان را کمبود هتل دانست و ادامه داد: آمار ضعیف 12500 تخت برای همه‌ی ظرفیت هتل‌های همدان در روزهای پرتراکم مسافر بسیار کم است، ولی

همین ظرفیت اندک در ایام غیر انبوه تعطیل است.

 

او اظهار کرد: شنیده شده که قرار است در محدوده‌ی بلوارهای «ارم»، «کولاب»، «عباس آباد» و «گنجنامه» هتل‌هایی احداث شود، به همین دلیل وظیفه داریم به عنوان فعالان حوزه‌ی گردشگری و محیط زیست پیش بینی اثرات سوء این پیشرفت را اعلام کنیم و راهکارهای به روز شده را پیشنهاد دهیم.

 

این کارشناس گردشگری با انتقاد از هتل‌سازی در همدان گفت: امروز میل به هتل‌های لوکس پنج ستاره در شهرهای لوکس و سواحل شهرهای ساحلی خاص، خواهان فراوانی دارد، چون با صرف هزینه‌ی فراوان، از لذت‌های منطقه‌ای که آن‌ها هم گران هستند استفاده می‌کنید، ولی نه در شهری مانند همدان که گردشگران داخلی‌اش اغلب به دنبال خانه‌ی مسافر، چادر و کمپ هستند و اتفاقا گردشگران خارجی آن هم که با معیارهای هتلینگ ایران آشنا هستند، تره‌ای برای پنج یا حتی شش ستاره بودن هتل خرد نمی‌کنند و اهمیتی به آن نمی‌دهند، آنها به دنبال فرهنگ بومی منطقه هستند و مسلما در خانه‌های بوم‌گردی و اقامتگاه‌های سنتی بیشتر لذت می‌برند.

 

سوزنچی گفت: به عنوان مثال اگر یک همدانی در پنج هتل شهر همدان که عنوان‌های 2 تا 5 ستاره را یدک می‌کشند بخوابد به راحتی می‌تواند وجه تمایز را ببیند و آنگاه که در اصفهان یا مشهد نیز ستاره‌دارها را بررسی کند ممکن است بهت‌زده شود.

http://isna.ir/fa/news/93122615089/%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D8%AA%D9%84


[ جمعه 93/12/29 ] [ 5:56 عصر ] [ محمد سوزنچی ] [ نظرات () ]

مصاحبه با همشهری 1393/12/03 لینک خبر

معضلات زیست‌محیطی همدان
این کارشناس ارشد اکوتوریسم با اشاره به معضلات زیست‌محیطی که استان را در طول سال‌های اخیر گرفتار کرده است، گفت: وجود آلودگی‌های زیست‌محیطی از قبیل آلودگی صوتی هوا، تصویر و آب در محیط شهر و روستا‌های استان از معضلات اساسی است که متأسفانه برنامه مدونی برای بررسی و مقابله با آن تدوین نشده است و از همه مهم‌تر اینکه اصلا متولی خاصی ندارد. در موضوع مشکلات زیست‌محیطی در هر نقطه از ایران متولیان متعددی وجود دارند که به دلیل ناهماهنگی بین آنها معضلات به جای حل‌شدن تبدیل به بحران شده‌اند. وی افزود: بحران آب 8 سال پیش در جلسه شورای اقتصاد و کشاورزی همدان و جلسات متعدد دیگر فریاد زده شد، اما بی‌توجهی مسئولان وقت منجر به بروز خسارت‌های جبران‌ناپذیری برای آینده استان همدان شد. سوزنچی به نبود فرهنگ حامی محیط‌زیست در خانواده‌های شهروندان همدانی اشاره کرد و گفت: امروز در دستگاه خانه‌داری و اداری هم‌استانی‌های همدانی کمتر نشانی از فرهنگ حامی محیط‌زیست دیده می‌شود. در صورتی که در گذشته نه چندان دور فرهنگ حفظ محیط‌زیست جزو اصلی فرهنگ همدانی‌ها بوده است. این هم از مشکلات گریبانگیر همدان ‌است.

ضعف مدیریتی و نظارتی
این فعال محیط‌زیست ادامه داد: اداره کل محیط‌زیست از نظر اجرایی و نظارتی با ضعف مواجه است. هر مدیری بر خلاف قوانین محیط‌زیستی عمل می‌کند، اما این اداره توانایی به چالش کشیدن معضلات آن را ندارد. از بین رفتن حق آب تالاب شیرین سو، ساخت پتروشیمی همدان فولاد ویان، افزایش شهرک صنعتی بوعلی، نبود تصفیه‌خانه صنعتی مجهز در شهرک‌های صنعتی استان و شکار بی‌رویه مصداق‌های بارز این معضلات حل‌نشده است.
به علاوه کمربند سبز شهری در اغلب شهرهای استان با توجه به مصوبات شورای شهر هر منطقه از بین رفته است به نحوی که کمربندهای سبز شهری تبدیل به ویلا و تفریحگاه‌های خصوصی شده اند. سوزنچی تأکید کرد: در مجموع برآیند آسیب‌های جبران‌ناپذیر معضلات زیست‌محیطی همدان به خود مردمان همدان برمی‌گردد.
وی با بیان اینکه هنوز هم فرصت برای جبران و کاهش معضلات زیست‌محیطی هست، گفت: با چاره‌اندیشی، افزایش توجه مدیران و مردم به مسائل زیست‌محیطی می‌توان جلوی بروز بحران را گرفت. ایجاد کارگروه تخصصی محیط‌زیست در استان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و فعال محیط‌زیست با قدرت اجرایی بالا، اختصاص بودجه حمایت از محیط‌زیست در هر واحد اداری استان و توجه به سلایق محیط‌زیستی و تغییر شعار «محیط‌زیست مانع توسعه» به «محیط‌زیست همراه توسعه پایدار» تدوین الگوهای شهروند خوب برای کاهش معضلات زیست‌محیطی شهری و تخصیص بودجه برای آموزش، بررسی و کاهش اثرات کشاورزی بر بحران آب از راهکارهای پیشنهادی ما برای حل مشکلات است.

تقاضا از مردم و مسئولان
این کارشناس ارشد اکوتوریسم در پایان گفت: برای حل بحران‌های زیست‌محیطی ابتدا باید متخصص سپس دلسوز و  آینده‌نگر بود و در آخر باید دست به عمل زد نه اینکه شعارها در حد حرف باقی بمانند. مؤسسه حیات سبز سرزمین از همه دلسوزان دولتی و مردمی تقاضا دارد اگر پیشنهادی سازنده‌ و راهگشای مشکلات زیست‌محیطی دارند با ما در میان بگذارند.


[ شنبه 93/12/9 ] [ 4:25 صبح ] [ محمد سوزنچی ] [ نظرات () ]
          

.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

از سال 84 که در رشته محیط زیست مشغول به تحصیل شدم، این وبلاگ را ایجاد و در هر بازه زمانی به هر اندازه که توان داشتم مطالبم را در آن می نگاشتم. از پاییز سال 89 با تحولی که در نگرشم به حوزه محیط زیست بوجود آمد. سمت و سوی وبلاگم نیز به مسئله اکوتوریسم تغییر کرد تا در اول بهمن سال 90 عنوان وبلاگم از محیط زیست همدان به محیط زیست همدان -اکوتوریسم تغییر کرد. چرا که تنها صنعت حامی محیط زیست، صنعت اکوتوریسم است. و امیدوارم که این صنعت به عنوان حامی محیط زیست بتواند از مشکلات عمده حیات بکاهد.
امکانات وب


بازدید امروز: 20
بازدید دیروز: 41
کل بازدیدها: 588345